Servis

os

Programska oprema za vodenje in amortiziranje servisa

Programske funkcije zajemajo:
  • Program omogoča celovito spremljanje servisiranja predmetov od sprejema v servis do izdaje računa, vključno z vodenjem zalog potrošnega materiala, naročili dobaviteljem in upravljanjem garancij ter spremljanjem naročil za servisne obiske pri strankah.
  • Ob sprejemu v servis se odpre delovni nalog, zajamejo se podatki stranke, servisiranega predmeta, opis napake ter predviden rok popravila. Program omogoča tudi razporejanje servisiranih predmetov med serviserje in izpis nalepke za identifikacijo.
  • Program opozori, če je izdelek z isto serijsko številko že bil servisiran in prikaže povezane naloge.
  • Serviser v pregledni tabeli vidi vse odprte delovne naloge, porabljen material beleži na delovni nalog, se zmanjša zaloga v skladišču. Omogoča tudi merjenje porabljenega časa, ure zaračuna stranki, izračuna stroške dela in avtomatiziran izpis računa za stranko ali garancijskega poročila.
  • Za nadzor nad opravljanjem servisa so na voljo pregledi delovnih nalogov, sortiranje in filtriranje glede na serviserje, faze v katerih so, stranke, rok itd., ter pregledi opravljenega dela z obračunom stroškov in primerjavo porabljenega ter obračunanega časa.
  • Program daje potrebne podatke za računovodstvo, vključno z nabavo in izdajo, stanjem zalog ter knjigo izdanih računov.
  • Omogočeno je avtomatizirano posodabljanje programa preko interneta “na klik”.

Izboljšajte vpogled v poslovanje, optimizirajte delo in prihranite čas

Servis je samostojen program, vendar največ funkcionalnosti doseže v povezavi z ostalimi programi iz naše ponudbe.

Imate še kakršno koli vprašanje?

 Kontaktirajte nas!

miringdoo

Miring d.o.o.

Zrkovska cesta 85,
2000 Maribor
Slovenija

Telefon:

02 480 10 43

Email:

info@miring.si

Miring d.o.o. © 2017