Miring VRATA

Poslovni informacijski sistem z modularno zasnovo, ki vsebuje vse potrebne programe za poslovodenje vašega podjetja

Pošlji povpraševanje!

Modularna zasnova

Naročite lahko polni paket, ali pa samo tisto kar rabite zdaj, po potrebi pa potem dodajate funkcije.

Popoln paket

Naši programi zajemajo vse, kar potrebujete za uspešno poslovanje in vodenje poslovnih knjig.
w

Podpora uporabnikom

Ob nakupu sistema ne dobite le programske opreme, ampak tudi vsakdanjo hitro pomoč in podporo pri uporabi.

Evidenca Dela

Program omogoča vodenje in pregled prijav delovnega časa in letnega dopusta za vsakega zaposlenega. Nudi tudi možnost vnosa praznikov, planiranih letnih dopustov in bolniških staležev.

 

Prodajni_center_front
Glavna_knjiga_front

Glavna Knjiga s saldakonti in obračunom ddv

Program omogoča  vodenje glavne knjige z integriranimi saldakonti, vnos prispelih in izdanih računov, obračun DDV, pripravo plačilnih nalogov ter številne izpise.

Prodajni Center

Program omogoča vodenje maloprodaje, veleprodaje, blagovnega in materialnega poslovanja. Nudi tudi obširen nabor poročil in prenos v Miring Glavno knjigo in saldakonte.
Prodajni_center_front
Place

Obračun Plač

Program omogoča vodenje evidence osnovnih podatkov o zaposlenih, fleksibilen in nastavljiv obračun plač in drugih izplačil, pripravo plačilnih nalogov ter analitične in druge izpise.

Osnovna Sredstva

Program Osnovna Sredstva omogoča enostavno vodenje osnovnih sredstev in pregled inventurnih sprememb. Možnost tudi povezave z našo Android aplikacijo za popis inventure.
Osnovna_Sredstva

Ostali programi v ponudbi:

Fakturiranje izdanih računov

Majhen, enostaven program za nezahtevne uporabnike.

Program za vodenje servisnih storitev, od naročil do delovnih nalogov.

Namenjen je podjetjem, ki pošiljajo ljudi na teren preko delovnih nalogov in zajema vse kar je potrebno za uspešno vodenje servisnih dokumentov.

Na voljo tudi povezava z aplikcijo za mobilne naprave Android za delo na terenu.

Naš CRM program je vmestnik za organizacijo in dostopanje do podatkov o kupcih in partnerjih, hkrati pa je povezovalni modul za naše ostale programe, saj se preko njega lahko dostopa do funkcionalnosti drugih Miring programov.

Miring CRM ponuja tudi sistem opravil in seznama telefonskih klicev ter vse skupaj poveže v lahko dostopen uporabniški vmesnik.

Potni nalogi je majhen, dodatni program za pisanje, beleženje in fakturiranje potnih nalogov.

Prav tako pa je v tem programu zajeta osnovna blagajna za beleženje dvigov/pologov.

Kasa je naš blagajniški program, ki deluje v povezavi z Prodajnim Centrom in ponuja programsko opremo za beleženje in izstavljanje računov.

Program Kasa se lahko namesti tudi na prenosne naprave Windows ter deluje kot mobilna blagajna, prav tako pa je z njim mogoče davčno potrjevanje računov.

Program Pošta je namenjen beleženju vseh prejetih dokumentov. V programu se na enem mestu beležijo informacije in slike oz. scani.  prejetih dokumentov.

Prav tako pa se prejeti računi lahko uvozijo v knjigo prejetih računov v programu Glavna Knjiga.

Program evidenca delovnega časa vam omogoča evidentranje delovenega časa, saldov ur dela, vodenje letnih dopustov, bolniških staležev, nadurnega dela, mesečni izpis ur za zaposelenga, vnos praznikov in nastavitev predvidenih denvnih ur.

Ob nakupu programske opreme morate biti zelo pozorni, da programi ustrezajo vašemu poslovnemu procesu in načinu dela. Še bolj pa je pomembno, da izberete izvajalca, ki vam zna prisluhniti, ki je odprt za vaše želje in predloge, ki se bo odzival na vaše potrebe po vzdrževanju in razvoju, ter vas prehiteval z novimi rešitvami.

Da programi zares dobro služijo svojemu namenu, spoznavamo potrebe naših kupcev ter nudimo pomoč pri začetnih nastavitvah, tako da je sistem čim bolj prilagojen uporabniku. Zelo pomembno je tudi dobro uvajanje uporabnikov, pomoč in podpora pri vpeljavi in nadaljnji uporabi programske opreme.

Posebna ponudba za računovodske servise!

Za osnovno ceno programa prejmete inštalacijo za vodenje računovodstva petim strankam.

Naroči!

Pogosta vprašanja

Davčno potrjevanje?
Naši programi podpirajo davčno potrjevanje ter omogočajo izdajanje davčno potrjenih računov.
Mobilne blagajne?

Programi Miring Vrata podpirajo uporabo na mobilnih blagajnah. Naš program blagajna Vam lahko namestimo na tablice z operacijskim sistemom Windows, potem pa se preko spleta sinhronizira z podatkovno bazo.

Prostor na disku?
Sami programi zavzamejo zelo malo prostora in potrebujejo le dodeljeno mapo za inštalacijo, več prostora pa zavzamejo podatkovne baze, vendar je velikost odvisna od količine podatkov, ki jih imate. Priporočamo uporabo dodeljenega strežniškega računalnika z podatkovno bazo SQL.
Operacijski sistem? Kaj potrebujem za delovanje?
Miring programi delujejo na operacijskem sistemu Windows, kjer je priporočljiva verzija 8 ali 10, vendar deluje tudi na starejših različicah. Za osnovno delovanje potrebujete le delujoč računalnik, vendar pa je za najboljše delovanje prpiporočljiv strežniški računalnik.
Varnost podatkov?
Informacijska varnost nam je zelo pomembna, zato imamo poleg varnostnih protokolov tudi možnost avtomatskega arhiviranja podatkovnih baz na naše zaščitene strežnike, od koder lahko potem obnovimo Vaše podatke ob izgubi ali zlorabi.
miringdoo

Miring d.o.o.

Zrkovska cesta 85,
2000 Maribor
Slovenija

Telefon:

02 480 10 43

Email:

info@miring.si

Miring d.o.o. © 2017

Share This